Priser på opstaldning:

Boks Hest:    kr. 2.250,00 pr. md.

Boks Pony:   kr. 1.850,00 pr. md.

Boks lille pony:   kr.  1.375,00 pr. mdr.

Priserne inkluderer:
  • Udmugning mandag - fredag incl. træpiller
  • Wrap 3 gange dagligt
  • Foder 3 gange dagligt med Fiber Plus fra HH Care
  • Ind/udlukning på fold mandag-fredag
  • I weekenden er der selvpasning af boks og man sørger selv for ind og udlukning på fold.
  • Desuden skal påregnes, at man indgår i turnusordning i forbindelse med fodring torsdag og fredag aften samt alle måltider i weekender og helligdage svarende til ca. 2-3 gange pr. md.
  • Hver opstalder er iøvrigt forpligtet til selv at holde sin fold i orden med indhegning, vand mv. Ligesom man deltager i en obligatorisk kontrol for orme 2 gange årligt - forår og efterår, hvilket opkræves særskilt.
  • Opstalder skal ved indflytning fremvise ren gødningsprøve, der er maks. 30 dage gammel, alternativt skal hesten testes eller behandles, inden den kan komme på fold.

Henvendelse vedr. opstaldning skal ske til Berit Donbæk - 27460045 eller bdo@learnmark.dk

Velkommen til Nørremarksgården - se nærmere her

Ved indflytning betales 1.000 kr. i depositum, og der betales opstaldning for det antal dage man reelt er opstaldet i indflytningsmåneden. Desuden kræves det, at der for alle heste kan fremvises en ren ormeattest og sker dette ikke inden indflytningen, giver vi i samarbejde med dyrlægen en ormekur til en pris af 125 kr.

Opsigelse skal ske med 1 måneds varsel til udgangen af en måned til info@horsensrideklub.dk.