Stævneregler for rideskolens heste

Klubstævner som afholdes i klubben

Rideskolens pony/heste må gå

· 3 springklasser pr. dag (max sværhedsgrad 0)  eller

· 3 dressurklasser pr. dag (max sværhedsgrad 0)

Det samlede antal klasser pr. dag er max 3.

Elevhesten må stille op i 3 klasser. Det er kun elever med halvpart, der kan stille op i 2 klasser. Øvrige kan stille op i én klasse, hvis der er plads.

Hvis en halvpart kun ønsker at starte én klasse eller slet ikke ønsker at starte – går ”starterne” videre til kvartpart eller de almindelige elevryttere.

Man skal gå til springning for at kunne starte springklasser.

Har man en part, og deltager man i stævnet – bruger man sin(e) partsfritime(r), afhængig af om man stiller op i 1 eller 2 klasser. Der skal betales fuldt startgebyr.
Hvis man ikke har en part, skal der ud over startgebyret betales for leje af hest/pony 25,- kr. pr. dag. Leje af hest/pony skal ske i sekretariat før stævnet.

Generelt gælder det, at man ikke kan få lov til at starte i sin klasse, før der er betalt startgebyr og evt. leje af hesten/ponyen.

Til Ministævner

Ministævnerne er for elever på holdridning mandag til fredag.

Elevhesten må stille op i 8 klasser. Det er kun elever med halvpart, der kan stille op i 2 klasser. Øvrige kan stille op i én klasse, hvis der er plads.

Elever, der ikke får den ønskede pony/hest går videre til en anden hest – eller deltager i lodtrækning om en anden pony/hest.

Der er ikke springklasser til ministævner.

Har man en part, og deltager man i stævnet – bruger man sin(e) partsfritime(r), afhængig af om man stiller op i 1 eller 2 klasser. Der skal betales 25,- kr. i  startgebyr.

Hvis man ikke har en part, skal der ud over startgebyret betales en leje af hest/pony 25,- kr. pr. dag + startgebyr i alt 50,- kr.

Reglerne for ministævne gælder fra 1/1 2014

Ponylegestue - stævner

Der holdes separate arrangementer for ponylegestuen. Disse afholdes lørdag og er erstatning for almindelige timer.