Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
 
        Glemt login info?  

Velkommen på Nørremarksgården til dig og din hest

 

Vi har en god og velfungerende stald, og vil gerne byde dig velkommen, samt fortælle lidt om regler.

 

Vi har skrevne ordensregler som findes i ridehusreglementet (se her), samt nedenstående regler.

 

Vi bestræber os på, at hestene får et godt kraftfoder og stråfoder. Vi fodrer med H.H. Cares produkt, Fiber Lux. Vores wrap er af god kvalitet med den samme leverandør for at sikre kvaliteten. Strøelsen er træpiller. Det er sundt for hesten og vores miljø, samt mindsker størrelse af mødding.

 
 • Heste
  Vi modtager kun heste som er vaccinerede ifølge reglerne, samt heste som har en godkendt gødningsprøve.

 • Folde
  Vi bestræber os på at hestene har faste folde, da dette er medvirkende til at holde parasitter nede. Du har, evt. sammen med dem, der har hest på samme fold, ansvaret for at hegnet er intakt. Ligeledes har pensionærerne selv pligt til at sørge for, at der er fyldt vand i baljen på ens egen fold. I dagligdagen sørger personalet for, at din hest kommer ud og ind. Hvis du har specifikke ønsker, kontakter du nedenstående. I weekenderne er der selvpasserordning på foldene. Der kan du nemt lave aftaler med de andre pensionærer, så I kan deles om dette. Det er en god regel, at din hest ikke går ude lang tid efter, at andre har taget deres heste ind.

 • Stalden
  Den daglige pasning tager personalet sig af. Aftenfodring er en deleordning mellem personalet og pensionærerne. Skal din hest have tilskud eller andet, skal du selv sørge for dette. Skal din hest have medicin, vil personalet være behjælpelig i det omfang, at det er indenfor deres arbejdstid. I weekenden er der selvpasserordning. Dvs. du selv passer din boks lørdag og søndag. Dette kan også forekomme på helligdage. Dette vil så stå på tavlen i stalden. Hvis du mener, at din boks trænger til strøelse (træpiller), bedes du kontakte nedenstående.

 

 • Ridning
  Der er inkluderet ridehuskort i din opstaldning. Du har mulighed for at benytte det store ridehus frit. Dog er onsdag i vintersæsonen (ca. oktober til ca. april) afsat til springning, og søndag eftermiddag (fri springning på privatheste), der starter/slutter på nærmere angivet tidspunkt. I sommerhalvåret er den udendørs springbane til fri afbenyttelse. Hvis du er under 18 år, skal der være en voksen til stede, og du skal bære sikkerhedsvest, der er godkendt. Det er IKKE tilladt at longere sin hest i det store ridehus. Dog kan det undtages, hvis der er tale om en yngre hest, der ”lige” skal have nogle runder med sadel, inden rytter kommer på. Denne regel, da bunden nemt skubbes skæv. Det er heller IKKE tilladt at have heste løse i det store ridehus. Dette er også af hensyn til bunden, samt spejlene. Du må longere i det lille ridehus og have løs hest der. På springbanen, samt den indhegnede dressurbane må der heller ikke være løse heste. Longeringsarbejde kan også foregå på springbanen samt på dressurbanerne. Den dressurbane som er indhegnet, har elev rytterne første ret til.

 

 • Opsadling
  Der kan være lidt trængsel på staldgangen. Vi vil derfor henstille til, at du orienterer dig om elevundervisningen, så det er nemmere at komme til. Elev rytterne må tage deres hest ud på staldgangen 20 min. før deres time begynder, så hvis du kommer i ”myldretiden”, er det nemmest at finde plads, når de lige er gået til time.

 

 • Vedr. ridning i skoven
  Vi har en fantastisk natur at ride i, men der er afmærkede ridestier. Vi henstiller til dig at benytte disse, ellers får vi klager fra motionsløbere o.l. Er du under 18 år, skal du følges med en voksen rutineret rytter. Rider du alene i skoven, er det altid en god ide at sige det til nogen på rideskolen, så de ved, at du er redet alene ud.

 

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte nedenstående.

 

VELKOMMEN TIL DIG OG DIN HEST

 


 
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk