Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
 
        Glemt login info?  

 Stævneregler for rideskolens heste

 

Klubstævner som afholdes i klubben

 

Rideskolens pony/heste må gå

· 3 springklasser pr. dag (max sværhedsgrad 0)  eller

· 3 dressurklasser pr. dag (max sværhedsgrad 0)

Det samlede antal klasser pr. dag er max 3.

 

Elevhesten må stille op i 3 klasser. Det er kun elever med halvpart, der kan stille op i 2 klasser. Øvrige kan stille op i én klasse, hvis der er plads.

 

Hvis en halvpart kun ønsker at starte én klasse eller slet ikke ønsker at starte – går ”starterne” videre til kvartpart eller de almindelige elevryttere.

 

Man skal gå til springning for at kunne starte springklasser.
 
Har man en part, og deltager man i stævnet – bruger man sin(e) partsfritime(r), afhængig af om man stiller op i 1 eller 2 klasser. Der skal betales fuldt startgebyr.
Hvis man ikke har en part, skal der ud over startgebyret betales for leje af hest/pony 25,- kr. pr. dag. Leje af hest/pony skal ske i sekretariat før stævnet.
 
 
Generelt gælder det, at man ikke kan få lov til at starte i sin klasse, før der er betalt startgebyr og evt. leje af hesten/ponyen.

 

 
Til Ministævner

 

Ministævnerne er for elever på holdridning mandag til fredag.

 

Elevhesten må stille op i 8 klasser. Det er kun elever med halvpart, der kan stille op i 2 klasser. Øvrige kan stille op i én klasse, hvis der er plads.

Elever, der ikke får den ønskede pony/hest går videre til en anden hest – eller deltager i lodtrækning om en anden pony/hest.


Der er ikke springklasser til ministævner.

 

Har man en part, og deltager man i stævnet – bruger man sin(e) partsfritime(r), afhængig af om man stiller op i 1 eller 2 klasser. Der skal betales 25,- kr. i  startgebyr.

Hvis man ikke har en part, skal der ud over startgebyret betales en leje af hest/pony 25,- kr. pr. dag + startgebyr i alt 50,- kr.
 
 
Generelt gælder det, at man ikke kan få lov til at starte i sin klasse, før der er betalt startgebyr og evt. leje af hesten/ponyen.
 

Reglerne for ministævne gælder fra 1/1 2014

 

 

Ponylegestue - stævner

Der holdes separate arrangementer for ponylegestuen. Disse afholdes lørdag og er erstatning for almindelige timer.

 
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk