Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
 
        Glemt login info?  

Bestemmelser for klubmesterskaberne i Horsens Rideklub

 

DRF´s reglement er gældende, foruden nedenstående.

 

Udover nedenstående regler henvises i øvrigt til propositionerne for stævnet.

 

For at kunne deltage i Horsens Rideklubs klubmesterskab i dressur og spring må rytteren ikke have startet for andre klubber i distrikt 8 til 14 i indeværende kalender-/stævneår. Rytteren skal have været medlem af Horsens Rideklub i minimum 6 måneder forud for afholdelsen af klubmesterskabet og kontingent til klubben skal være betalt rettidigt for at kunne deltage i Horsens Rideklubs klubmesterskaber.

 

Mesterskabet afvikles såfremt der ved frameldingstidspunktets udløb er mindst 3 tilmeldte ekvipager i det pågældende mesterskab.

 

Ekvipagen skal være startberettiget ved anmeldelsesfristens udløb.

 

Jf. reglerne i Dansk Rideforbunds reglement er det ikke tilladt at lade andre ride/opvarme sin pony/hest under stævnet, hvor mesterskabet afvikles. Dette gælder ikke for ryttere, som starter på rideskolens elevheste, da det for dem er tilladt at flere ryttere starter på samme pony/hest. Her gælder det, at det kun er rytteren selv, der må opvarme ponyen/hesten umiddelbart før ekvipagen skal starte. Det er således kun de startende ryttere, der må ride ponyen/hesten under stævnet.

 

En rytter må gerne starte to heste eller ponyer i hvert mesterskab (max 2 starter i alt). Dog kun i første runde, hvorefter man vælger hvilken hest eller pony, man vil tage med til anden runde.

 

I anden runde kan man kun starte en pony eller en hest. Der betales fuldt indskud for begge heste/ponyer.

 

Såfremt indskud for start ved stævnet ikke er betalt forud for stævnet i henhold til propositionerne, vil man også uden yderligere varsel blive slettet af startlisten. Ønsker man herefter alligevel at starte, skal der betales efteranmeldelsesgebyr.

 

Klasser:

 

Klubmesterskaberne afvikles i valgfrie klasser. Nedenfor er anført hvilke klasser der kan vælges:

 
   Hest dressur: minimum LC1
 
   Pony dressur: minimum LC1
 
   Pony spring: minimum LC
 
   Hest spring: minimum LD
 

DRF´s out-regler er gældende.

 
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk